Google AdWords

Annoncer på Google. Du bevarer kontrollen, - jeg sørger for at du får bedst udbytte af dine annonceudgifter.


Søgemaskine-optimering (SEO)

 

Første skridt må altid være at få optimeret din hjemmeside, så du får absolut bedste (gratis) placering på Google.

Søgemaskineoptimering: Klik her!


Hvad er AdWords?

 

Når du f.eks. søger på "flybilletter" på Google, vises betalte annoncer over samt til højre for søgeresultatet. Annoncørerne betaler for denne placering. Dvs. at de skal betale et beløb hver gang der klikkes på deres annonce.

(se eksempel i toppen af siden)


Hvorfor AdWords?

 

Det kan selvsagt være sin sag at få top-placering på søgeord som f.eks. "flybilletter". Her kan det betale sig at afsætte et annoncebudget til Google AdWords.

Vælger du dette er det ikke ligegyldigt hvordan dine annoncer sammensættes.

  • Den annoncør, som vil betale mest per klik står øverst. Prisen du vælger skal sikre en god placering, som ikke er for dyr.
  • Da du betaler per klik skal det sikres at folk uden interesse for dit produkt ikke føler sig fristet til at klikke, men at seriøse kundeemner vælger at klikke på annoncen.

Du kan selv!

 

At oprette AdWords-annoncer og tilknytte søgeord er nemt, og dette kan du ganske rigtigt selv klare. Det er dog ikke ligegyldigt hvordan du gør det.

Min hjælp sikres at du kommer godt fra start - og dernæst kan du evt. vælge selv at administrere din annoncering. Annonce-udgifterne trækker Google direkte fra din konto. Du betaler kun mig for mit arbejde med opsætning/tilpasning. Selve annonce-udgiften er ikke pålagt ekstra-udgifter.


Mit tilbud til dig

 

Her får du nogle pris-eksempler, som du er yderst velkommen til at sammenligne med priser fra de top-smarte sælgere som konstant ringer til dig og tilbyder AdWords-annoncer:

Indledende uforpligtende mødeu/b
Evt. opsætning af Google Analytics (statistik)275
Opsætning, start-udgift585
Opsætning, per annonce incl. 10 søgeord275
Løbende optimering, pr md.275
Grundlæggende kursus i løbende optimering1.170
Udvidet kursus i Google  AdWords (per time)585

Det grundlæggende kursus burde gøre dig i stand til selv at forestå den løbende optimering. Det kan dog anbefales at jeg foretager en gennemgang og kommer med ændringsforslag hvert halve år.

Et udvidet kursus skal på sigt gøre dig i stand til selv at lave annoncer, tilknytte søgeord og foretage yderligere optimering.

Kontakt mig for møde eller yderligere informationer

 

Gehrcke.com    •    Oldbuen 19    •    2620 Albertslund    •    tel. 4078 4099    •    finngehrcke.com