Finn Gehrcke

Født 1962
Bosat i Albertslund

Ronja, firmaets maskot :)

 

 

Lidt om mig

Jeg er oprindeligt uddannet slagter, men fritiden gik ofte med at samle computere, lavede brochurer, visitkort mv. til dem, som ville give en skilling for det. Det tog en del tid før jeg indså at min hobby burde blive min levevej.
 

DigiSigner


I 1997 tog jeg en uddannelse i digitalt design (DigiSigner). Dengang var der lige så mange uddannelser som der var uddannelsessteder men den svarer mest til nutidens mediegrafiker-uddannelse.
 

ADventure.dk

1. maj 1998 startede jeg på reklamebureauet ADventure, som webdesigner, IT-chef, grafiker mv. Her fik jeg opgaver som webdesign, DtP, billedbehandling, logodesign samt ansvaret for at al IT fungerede optimalt.

En af mine stærke sider viste sig at være Trouble Shooting, når noget går galt, samt at sætte mig ind i nyt software og nye teknologier.

"There are no WebMasters - only WebStudents!"
I dette fag er skolelærdom hurtigt forældet, så man skal være hurtig til at sætte sig ind i nye teknikker.

Flere gange blev jeg sendt til Uganda og Zimbabwe, hvor bureauet havde afdelinger støttet af Danida. Dette var en stor oplevelse på godt og ondt.
 

Gehrcke.com siden 2008

Jeg har en bred vifte af ydelser jeg kan tilbyde, og en meget, - ja, firkantet holdning til hvad god service er, og går aldrig på kompromis på dette punkt.

Det er nok mine Afrika-besøg som har givet mig holdningen at enten påtager man sig rollen som kundens ambassadør 100%, - og gør sit absolut bedste for at kunden får størst muligt udbytte heraf,
- eller også lader man være med at spilde kundens tid og penge!

 

Gehrcke.com    •    Oldbuen 19    •    2620 Albertslund    •    tel. 4078 4099    •    finngehrcke.com