facebook Effektiv markedsføring

Goodwill, som spredes som ringe i vandet

På få minutter kan du oprette en side på facebook, som profilerer din virksomhed eller dit produkt, men det er uhyre vigtigt at du kommer rigtigt fra start!

Gøres det rigtigt vil dine venner, dine venners venner - og deres venner - og ... melde sig under fanen for din facebook-side.

På kort tid har du et hav af mennesker, som interesserer sig for din virksomhed eller dit produkt. Behandler du dem korrekt har du her et enormt potentiale for fremtidig vækst.

Effektiv og gratis markedsføring

Du har nu kontakt til en mængde mennesker og du har fået flere besøgende på din hjemmeside - helt uden at betale en krone for det, men pas nu på!

Loyalitet forpligter!

Dine tilhængere på facebook vil ikke behandles som kunder eller kunde-emner - snarere som en slags ambassadører for din virksomhed!
Hvis der konstant vælter budskaber ind på deres facebook-væg, som de ikke kan tilslutte sig melder de sig ud!

Sørg for at tilbyde dem noget de har gavn af. Lok dem frem til din hjemmeside - lige der hvor de kan få information eller anden goodwill, som (de tror) almindelige besøgende er forundt:

 

 FBML
(facebook markup language)

FBML er en funktion der gør det muligt at bruge HTML-koder på din facebook-side.
Derved kan du give din facebook-side et personligt og unikt look, så den ikke ligner alle de andre facebook-sider.
Se f.eks. Fleggaards facebook-side, der forsøger at lokke kvinder over grænsen. Her er benyttet den helt store markedsførings-kanon, men hvis de vil have kvinderne over grænsen spiller de på de helt forkerte tangenter ;-)

  • Sælger du kaffe eller chokolade skal du tilbyde spændende opskrifter hvori dette indgår.
     
  • Sælger du musik-anlæg til biler skal du tilbyde test-musik samt info om hvordan denne kan indikere om bilens anlæg er indstillet korrekt.

Lad være med at tro de er glade for at der, på deres væg, dukker en reklame op om at du kan få 20 pølser for 15 kroner!
Dette er den sikre vej til at miste dem igen!

facebook for viderekommende

Med fbml (facebook markup language) kan du lave en velkomst-side som ligner din egen hjemmeside. Dette kræver dog at du har indsigt i HTML samt CSS og ved hvordan dette kan spille sammen med facebook.

Brug for hjælp?

Jeg hjælper gerne med din profilering på facebook - og du er velkommen til selv at påtage dig den del du føler dig kompatent til - og så overlade resten til mig.

 

 

 

 

Gehrcke.com    •    Oldbuen 19    •    2620 Albertslund    •    tel. 4078 4099    •    finngehrcke.com